Bedrukte glazen buizen, nu ook bij Renes Glastechniek!

Bedrukte buizen

Bij Renes Glastechniek produceren wij hoogwaardige glazen buizen van sodakalkglas of borosilicaatglas (of op aanvraag van een ander type glas). Of het nou om rondbodem buizen, vlakbodem buizen of puntbodem buizen gaat, wij zetten al onze bekwaamheid en ervaring in.

Ook voor het bedrukken van de glazen buizen beschikken wij over talloze opties zodat u als klant het product krijgt opgeleverd zoals u dat wilt.

Welk doel heeft u voor ogen?

Renes Glastechniek adviseert u graag over een aantrekkelijke bedrukking die passend is voor het doeleinde dat u voor ogen heeft. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om de zijkant van onze glazen buizen met diverse inhoudsmaten (zowel Europese als Amerikaanse maten) te laten bedrukken. Rondbodem, vlakbodem of puntbodem buizen personaliseren doormiddel van uw bedrijfslogo?

Wij kunnen voor u uw glazen buizen bedrukken. Dit gaat middels zeefdruk, met eindeloze mogelijkheden. Denk aan maatstreepjes, de naam en/of logo van uw bedrijf, of streepjescodes, het is allemaal mogelijk.
Het gehele proces van begin tot eind is in eigen beheer, en maakt het mogelijk om ook kleinere hoeveelheden te bedrukken. Wij kunnen voor u het gehele kleurenpallet van PMS en RAL kleuren verzorgen.

Wij bij Renes Glastechniek kunnen dit met vakmanschap verwezenlijken. Alternatieve mogelijkheden van bedrukking zijn uw specifieke teksten, merknamen (hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de verpakking van medicijnen) of een relevante waarschuwing over de inhoud.

Hoe u uw reageerbuizen door Renes Glastechniek wilt laten bedrukken is geheel aan u als klant.

Wij kunnen u helpen.

Wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Of heeft u nog vragen over onze rondbodem buizen, vlakbodem buizen of puntbodem buizen, of de bedrukking hiervan? Neem dan contact met ons op. Wij van Renes Glastechniek denken graag vrijblijvend met u mee.


Neem contact op