De beste platbodem buizen die je kan vinden

Platbodem buizen

Zoals de naam al zegt hebben platbodem buizen, in tegenstelling tot klassieke reageerbuizen, een vlakke bodem. Met trots biedt Renes Glastechniek al ruim veertig jaar een groot assortiment platbodem buizen. Met al u wensen kunt u bij ons terecht, dus ook maatwerk platbodem buizen behoren tot de mogelijkheden.

Breed inzetbaar.

Doordat wij gebruik maken van sodakalkglas of borosilicaatglas (of op aanvraag een ander type glas) van de hoogste kwaliteit zijn onze platbodem buizen uitermate geschikt om vloeistoffen in te bewaren en als bewaarcontainer te dienen.Platbodembuizen

Door nauwkeurig zicht te houden op de spanning in het glas, de vorm en de afmetingen kunnen wij altijd zekerheid geven over de kwaliteit van onze producten. Al onze glazen buizen gaan gedurende ons productieproces de oven door. Hierdoor kunnen wij een 100% spanningsvrij product garanderen.

Voor bedrukking van platbodembuizen bent u uiteraard bij ons ook aan het juiste adres. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inhoudsmaten op de zijkant, zowel Europese als Amerikaanse inhoudsmaten zijn mogelijk. Maar ook specifieke teksten of uw bedrijfslogo zijn geen probleem om op professionele wijze door ons op uw platbodem buizen te laten drukken.

Wij horen graag van u.

Een groot gedeelte van ons brede aanbod platbodem buizen kunt u op onze website vinden. Neem contact met ons op om een bestelling te plaatsen of eventuele vragen te stellen. Bij Renes Glastechniek horen wij graag uw wensen en bespreken wij de mogelijkheden altijd vrijblijvend.
Overigens zijn er meer benamingen voor deze platbodem buizen; ze worden, afhankelijk van de toepassing, ook wel kweekbuizen genoemd. Op deze pagina vertellen wij u daar meer over.