Voor elke toepassing hebben wij rondbodem buizen

Rondbodem buizen

Bij Renes Glastechniek hebben wij een breed assortiment standaard rondbodem buizen, ook wel reageerbuizen genoemd. Daarnaast maken wij deze op aanvraag ook in andere afmetingen, zo kunnen wij precies leveren waar u naar op zoek bent.

Wij staan voor kwaliteit.

Bij Renes Glastechniek maken wij voor rondbodem buizen gebruik van de hoogste kwaliteit sodakalkglas of borosilicaatglas, of indien gewenst een ander type glas. Tijdens ons productieproces waarborgen wij kwaliteit door continu zaken als spanning in het glas, afmetingen en vorm te controleren. Ook gaan onze rondbodembuizen door de oven heen, waarmee wij een 100% spanningsvrij product kunnen leveren.

Voor rondbodem buizen is maatwerk altijd mogelijk en dit geeft u volledige controle over de afmetingen, vorm en eventuele bedrukkingen (bijvoorbeeld inhoudsmaten of een bedrijfslogo). Wij hebben de kennis en ervaring in huis om uw wensen op professionele wijze te realiseren.

Overleg is welkom.

Bekijk hier ons ruime assortiment rondbodem buizen op onze website. Om een bestelling te plaatsen of om eventuele vragen te stellen kunt u contact met ons opnemen. Renes Glastechniek staat u graag vrijblijvend te woord om de mogelijkheden te bespreken.